Elvan: "Her şey çocuklarımız için"




Tarih: 19 Temmuz 2020 Pazar 14:27




TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin’e son 5 yılda 500 milyon liralık eğitim yatırımı yapıldığını söyledi.

AK Parti Mersin İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, sosyal medya hesabından Mersin'deki eğitim yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Son 1 yılda Mersin’de 23 okulun eğitime açıldığını söyleyen Elvan, 8 yeni okulun inşasının da devam ettiğini belirterek, "Evlatlarımız bizim başımızın tacı. Her şey çocuklarımız için dedik, Mersin'de eğitim yatırımı atağı başlattık. Derslik başına öğrenci sayısı 2002’de 34 iken, bu sayı 2020’de 27 öğrenciye düştü. Sadece son 5 yılda 76 okul, atölye ve spor salonunu yaklaşık 500 milyon TL yatırımla hizmete sunduk. Yeni okullar inşa etmeye de devam ediyoruz" dedi. (İHA)


Etiket: elvan, lütfi, eğitim, mersin, haber, sondakika

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA