Tarsus Belediyesinden ücretsiz tercih danışmanlığı




Tarih: 9 Ağustos 2020 Pazar 14:40




Tarsus Belediyesi, üniversiteye başlayacak olan öğrenciler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattı. Uzmanlar, öğrencilerin hayallerindeki üniversiteye girebilmeleri için doğru tercih yapmalarını sağlayacak.

Tarsus Belediyesi, 'Senin tercihin, senin geleceğin' sloganıyla ücretsiz YKS tercih günleri hizmetini vermeye başladı. Tarsus Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda başarılı olarak tercih yapmaya hak kazanan gençlere Mehmet Bal Sergi Salonu'nda uzman rehber öğretmenlerle danışmanlık desteği sunuyor. Milyonlarca öğrenci gibi sınavı kazanmanın sevincini yaşayan ve doğru tercih yaparak hayallerindeki üniversite seçimini belirlemek isteyen adaylar, puan bilgileri ve gelecek hedefleri hakkında uzmanlardan fikir alıyor. Uzmanlar, öğrencilerin aldıkları puana göre geniş bir liste hazırlıyor. Öğrencilere alternatif liste de hazırlayan rehber Öğretmenler adayların hedefleri ile örtüşen benzer mesleklerle ilgili tavsiyelerde de bulunuyorlar.  6 Ağustos’ta başlayıp, 14 Ağustos’a kadar sürecek olan tercih günleri, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında danışmalık hizmeti sunacak. (Haber Merkezi)


Etiket: Mersin, mersinhaber, mersingündem, akdeniz, mezitli, toroslar, tarsus, erdemli, anamur, silifke

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA