Parkur Milli Takımı Dünya Kupası finaline Mersin’de hazırlanıyor




Tarih: 6 Eylül 2020 Pazar 16:34




Dünya kupası finaline kalan Parkur Milli takımımız final hazırlıklarını Mersin’de girdiği hazırlık kampıyla sürdürüyor.

Türkiye Cimnastik Federasyonu 2020 faaliyet programında yer alan ve 26 Ağustos 06 Eylül tarihleri arasında hazırlık kampına giren Parkur Milli Takımımız dünya kupası final hazırlıklarını Mersin Olimpik Cimnastik Salonu’nda sürdürüyor. Pandemi nedeniyle online düzenlenen Dünya Kupası yarışmasında ilk 8’e girerek finale kalan Sarp Eren Odabaş ve Salih Şahin 14 Eylül’de yapılacak olan Dünya Kupası finaline Türkiye Cimnastik Federasyonu Parkur Teknik Kurul Başkanı Bahadır Altay ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Parkur Teknik Komitesi Üyesi, parkur uluslararası hakemi ve antrenör Hakan Akdoğan eşliğinde Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Cimnastik Salonu ile Cumhuriyet Meydanı’nda ayarladıkları parkurlarda hazırlanıyor. Türkiye’nin ilk Parkur Milli sporcusu olarak Dünya kupası finaline kalan Sarp Eren Odabaş’ın çalışmalarını yerinde izlemek için Cumhuriyet Meydanı’nda yaptıkları antrenmanı izleyen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Dünya kupasında finale kalarak bizleri gururlandıran Parkur Milli takım sporcumuz Sarp Eren Odabaş’a ve antrenörlerine dünya kupası finalinde başarı dileklerinde bulundu. (Haber Merkezi)


Etiket: milli, takım, parkur

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA