Demir, Ted Mersin Koleji Spor Kulübü Yüzme Takımını kabul etti




Tarih: 1 Ekim 2020 Perşembe 18:11




Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Yüzme branşında tarihi başarılara imza atan TED Mersin Koleji Spor Kulübü Yüzme takımını kabul etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında yapılan kabule TED Mersin Koleji Spor Kulübü Yüzme takım sporcuları, kulüp Sportif Direktörü Bilal Öz ve Yüzme Baş Antrenörü Volkan Burak Tuncil katıldı. Yapılan ziyarette Ökkeş Demir'e yeni görevinde başarılar dileyen ve TED Mersin Koleji Spor Kulübü Yüzme takımının başarılarından söz eden Baş Antrenör Volkan Burak Tuncil, "2020-2021 Sezonda hedefimiz Milli takımlara sporcu vermek. Bu yıl Aralık ayında İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası ve Yüzme Milli takım seçmelerine hazırlanıyoruz. Takım ve bireysel olarak büyük başarılara imza attık. Türkiye rekortmeni milli sporcumuz Melikşah Düğen, 2019 İstanbul Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Maratonu erkekler şampiyonu, 200 metre sırtüstünde 2021 Tokyo Olimpiyat B Barajına 95 salise uzaklıkta. Kendisiyle bu sezon Profesyonel sporcu sözleşmesi imzalandı. Bu sezon en büyük hedefi B Barajını geçmek. Diğer Türkiye rekortmeni milli sporcumuz Mustafa Sevenay, 46 dakika 01 saniyelik derecesiyle İstanbul Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Maratonu tarihinin en genç şampiyonu olma başarısını gösterdi. Türkiye rekortmeni diğer milli sporcumuz Atakan Malgil, 2024 Olimpiyat adayı sporculardan. İstanbul Kıtalararası Boğaz Yarışında Genel Klasmanda 3.oldu. Beste Özkan, Türkiye rekortmeni milli sporcumuz 2024 Olimpiyat adayı sporculardan. 2020 İstanbul Kıtalararası Boğaz Yarışında 14-18 Yaşta 3.oldu. Sporcumuz Ilgın Çelik, 2019 da İstanbul Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Maratonu şampiyonu. Tarihin en hızlı derecesini yüzdü. Aynı zamanda erkekleri geçen ilk bayan yüzücü olarak tarihe geçti. 2020 de ise Genel Klasmanda 2. oldu. TED Mersin Koleji sporcularından Bora Tokcan, Şira Nur Eroğlu, Derin Yerlikaya da İstanbul Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Maratonu'nda ilk 8 de yer alan isimler oldular. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan sayın Ökkeş Demir'e yeni görevinde başarılar diliyor ve bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Öncelikle sizleri almış olduğunuz başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizlerin öncelikli görevimiz sporu sevdirip, faal sporcu sayısını arttırıp kulüpler aracılığı ile Türk sporuna kazandırmak. Sizlerin ulusal ve uluslararası organizasyonlarda almış olduğu başarılı sonuçlar, sizlerin arkasından gelenler için örnek birer rolmodelsiniz. İlimizi ve ülkemizi ulusal, uluslararası organizasyonlarda başarıyla temsil eden TED Mersin Koleji Spor Kulübü olarak ülkemizi Avrupa ve Dünya da en iyi şekilde temsil ederek bizleri ziyadesiyle gururlandırdınız.Türk sporuna alt yapıdan başlayarak başarılı sporcular yetiştiren ve milli takımlarımıza kazandıran TED Mersin Koleji Spor Kulübü sporcu, idareci ve antrenörlerimizi almış oldukları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: Mersin, mersinhaber, mersingündem, akdeniz, mezitli, toroslar, tarsus, erdemli, anamur, silifke

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA