Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası Mersin’de




Tarih: 8 Ekim 2020 Perşembe 17:09




Spor Kenti Mersin, "2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonasına" (Artistic Gymnastics European Championships) ev sahipliği yapacak.

Avrupa Cimnastik Birliği (UEG) 2020 faaliyet programında yer alan ve 09-20 Aralık tarihleri arasında Azerbaycan'da yapılması planlanan "2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası" koronavirüs (Kovid-19) Pandemisi nedeniyle Türkiye'ye alındı. Mersin Olimpik Cimnastik Salonu’nda yapılacak olan 2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası, 09-13 Aralık tarihleri arası erkekler, 17-20 Aralık tarihleri arasında ise kadınlar kategorilerinde gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. 2013 Akdeniz Oyunları'ndan bu yana Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilimize kazandırılan birbirinden devasa tesislerimizde Ulusal ve Uluslararası birçok Organizasyona Spor Kenti Mersin kimliğiyle ev sahipliği yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl Azerbaycan'da yapılması planlanan fakat yeni tip koronavirüs (Kovid-19) Pandemisi nedeniyle 2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nın ülkemize verilmesinin heyecanını yaşıyoruz. Mersin, 2013 Akdeniz Oyunları'ndan sonra birçok farklı branşta uluslararası organizasyona ev sahipliği yapmıştır. Organizasyon anlamında tecrübeli bir il olarak Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nın da hep birlikte üstesinden geleceğimize inanıyorum. Hazırlıklarımıza koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerimizi alarak başladık. Bu organizasyonun ülkemize verilmesinde başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ev sahipliğini yapacağımız Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonasına katılacak olan tüm sporculara şimdiden başarılar diliyorum. Ülkemize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket: avrupa, cimnastik, spor, şampiyona

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA