Hakan Canan Can: "98 yılın haklı gururunu yaşıyoruz"




Tarih: 9 Ekim 2020 Cuma 18:11




Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinde Tarsus İdman Yurdu, 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

1923 yılında kurulan Tarsus İdman Yurdu'nda emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür eden Yönetim Kurulu İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, 98. kuruluş yıl dönümüne girmenin haklı gururunu ve onurunu yaşadıklarını bildirdi. Basın Sözcüsü Can, konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Cumhuriyetle yaşıt Tarsus İdman Yurdu'muz 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren takımımız 1923 yılından bu yana birçok önemli başarılara imza atmıştır. Tarsus'umuz ve Mersin'imizi temsilen 5 memleket sevdalısı gencin yaktığı meşale 98 yıl geçmesine rağmen hale yanmakta ve aynı heyecanla dimdik ayaktadır. Tarsus futboluna, gençliğine hizmet adına Türk futboluna sayısız oyuncular kazandıran, şampiyonluklara imza atan Tarsus İdman Yurdu'muza şimdiye kadar başkanlık, yöneticilik, teknik direktörlük, futbolculuk ile kulübümüzde çalışmış herkese teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi katkılarda bulunan tüm Belediye Başkanlarına ve iş adamlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 1923 yılından bu yana dimdik ayakta olan Tarsus İdman Yurdu'muzu Cumhuriyetimizle yaşıt çınarımızı layık olduğu yere taşımanın gayreti ve mücadelesi içerisindeyiz." (İHA)


Etiket: Mersin, mersinhaber, mersingündem, akdeniz, mezitli, toroslar, tarsus, erdemli, anamur, silifke

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA