Mezitli Belediyesi EBA Destek Merkezi açıldı




Tarih: 13 Ekim 2020 Salı 15:24




Mezitli Belediyesi’nin uzaktan eğitimin yağın olduğu Korona Virüsü günlerinde yeterli imkânı olmayan öğrenciler için hayata geçirdiği EBA Destek Merkezi açıldı.

Tece Deniz Mahallesi’nde bulunan Tece Belediyesi eski binasındaki EBA Destek Merkezinde, öğrenciler gün boyu bilgisayar ve internetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor. İçerisinde son teknolojiyle donatılmış bilgisayarların bulunduğu merkezde öğrenciler, görevliler eşliğinde ders çalışma ve ödevlerini yapma imkânı buluyor. Evlerinde yeterli imkânı bulamadıklarını ifade eden öğrenciler, “Birçok arkadaşımızın bilgisayar, internet gibi sorunlar yaşıyordu. Ders çalışmak için gelen arkadaşlarımızın bazıları evlerinde uygun ortam bulunamamasından şikayetçi idi. Burada bizim için her ortam düşünülmüş. Son derece sakin ve derslere girebilmemiz için, ders çalışabilmemiz için her türlü konfor düşünülmüş. Başkanımız Neşet Tarhan’a bize böylesi bir imkân sağladığı için teşekkür ederiz” dedi.Çocuklarımızın eğitime ulaşmasındaki her engeli kaldırmak istediklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da “Gençlik Kültür Evimiz öğrencilerimiz için ücretsiz olarak internete girme ve ders çalışma için hazırladığımız mekanlardan birisiydi. Öğrencilerimize çağrıda bulunarak, Gençlik Merkezimizdeki bilgisayarlardan yararlanmalarını belirtmiştik. Şimdi de Tece bölgemizde EBA Destek Merkezi açarak, bu bölgede yaşayan öğrencilerimize katkı sağlamak istedik. Gençlerimiz geliyorlar, güvenli bir biçimde derslerine gidiyor, ödevlerini yapıyor. Eğitime her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz” dedi.(Haber Merkezi)


Etiket: belediye, eba

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA