7-11 yaş arası çocukların katıldığı etkinlikte oyunlar, geleneksel yarışmalarla dolu dolu bir gün yaşandı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen şenlikte çocuklar, kostüm giyme, yüz boyama, hulahop ve yumurta taşıma yarışları gibi birçok eğlenceli aktiviteye katıldılar. Ayrıca atık materyallerle yapılan kolaj çalışmaları, bileklik yapımı ve Ebru sanat atölyesi ile hem eğlendi hem de yaratıcılıklarını geliştirdiler.
Başkan Yıldız: “Bu Tür Etkinliklerle Çocuklarımızın Yüzünü Güldürmeyi Amaçlıyoruz”
Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız da etkinlikte çocuklarla birlikte halat çekme ve çuval yarışı gibi oyunlara katıldı. Özel gereksinimli çocuklarla resim atölyesinde boyama yaptı. Yıldız, çocukların mutluluğuna ortak olmanın kendisi için büyük bir sevinç kaynağı olduğunu belirtti.
Başkan Yıldız, “Çocuklarımızın neşesi bizim için çok değerli. Onlar için sosyal, sanatsal ve sportif alanlarda projeler üretmeye devam edeceğiz. Her hafta farklı mahallelerde bu tür etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın yüzünü güldürmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Şenliğin bir diğer tarihi ise 4 Haziran Çarşamba günü Yumuktepe Höyüğü Faaliyet Alanı’nda Demirtaş ve Alsancak Mahallelerinin katılımıyla gerçekleşecektir.