Mersin'in en gözde ilçelerinden birisi olarak gösterilen Mezitli'nin Kuyuluk Mahallesi'nde 930 metrekarelik taşınmazın mahkeme kararıyla satışa sunulduğu açıklandı. Yapılan duyuruya göre taşınmazın 642 ada, 2 parsel numarasıyla kayıtlı olduğu aktarılırken, arsanın imar planında ticaret ve konut alanı olarak geçtiği bilgisine yer verildi.
Söz konusu taşınmazın bir kısmının yol alanı olarak planlandığı da verilen bilgiler arasında yer aldı.

Arsa İle İlgilenenler Bu Tarihlere Dikkat!
İcra Memurluğu tarafından yapılan açıklamaya göre taşınmazın değeri 12.282.000 TL olarak tespit edilirken gerçekleştirilecek olan satışta KDV oranı ise yüzde 20 olarak hesaplanacak.
Söz konusu taşınmazı almak isteyen vatandaşların ilk açık artırma tarihi olan 27 Ocak 2026 ile 3 Şubat 2026 tarihlerine dikkat etmesi gerekiyor.
Yapılacak olan ikinci açık artırma 24 Şubat tarihinde başlayıp 3 Mart 2026'da resmen sona erecek.
İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bu haber yatırım tavsiyesi vermek amacıyla yazılmamıştır. Yatırım yapmadan önce uzman isimlerden destek alınız.




