Süper Lig'de bugün oynanan mücadeleler futbolseverlerin yoğun ilgisini topladı.
İstanbulspor'un Samsunspor'u konuk ettiği karşılaşmada kazanan çıkmadı. Maçın ikinci yarısında İstanbulspor'da gol perdesini, 54. dakikada attığı golle Emir Kaan Gültekin açtı. Dakika 72'de Samsunspor lehine eşitliği getiren gol Emre Kılınçtan geldi. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
Kayseri'de galibiyet hasreti sürüyor
Antalyaspor'u konuk eden Kayserispor, dakika 31'de Antalyaspor'da S. Larsson'un golü ile geriye düştü. İkinci yarıda skoru A. Karimi ile eşitleyen ev sahibi ekip, bu maçtan bir puan almakla yetindi. Kayserispor'un galibiyet hasreti 8 maça çıktı.
Aslan son dakikada kazandı
Gaziantep FK'yı konuk eden Galatasaray, karşılaşmada 29. dakikada Arda Kızıldağ'ın attığı golle geriye düştü. İkinci yarıda W. Zaha'nın golüyle skoru eşitlemeyi bildi. Mücadelede normal sürenin bitimine bir dakika kala, Sarı-kırmızılıların genç forveti Barış Alper Yılmaz sahneye çıkarak şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı adeta ipten aldı. Maç, 2-1 Galatasaray lehine sonuçlandı.
Gollü maçta kazanan Kasımpaşa
Karadeniz ekibi Trabzonspor'a konuk olan Kasımpaşa, dakika 19'da Enis Destan'ın golü ile 1-0 geriye düştüğü karşılaşmanın ikinci yarısında açıldı. İkinci yarının başında dakika 47'de Aytaç Kara'nın attığı golle skoru eşitleyen konuk ekip, 58'de H. Hajradinovic'in penaltı golü ile öne geçmeyi başardı. Kasımpaşa 75. dakikada Nuno Da Costa'nın sahneye çıkması ile farkı ikiye çıkardı. Trabzonspor'da Poyraz Yıldırım'ın 90+1'de attığı gol, karşılaşmanın skorunu belirledi. Mücadele, 3-2 Kasımpaşa lehine sonuçlandı.
Trendyol Süper Lig'de 23. Haftanın tamamlanması ile oluşan puan durumu ise şöyle:





