İmzalanan protokol kapsamında hastanenin 1., 2. ve 3. katlarında vatandaşlara yönelik yeni ve modern sağlık hizmet alanları oluşturulacak. Proje kapsamında 1. katta zemin poliklinikleri, 2. katta yoğun bakım ünitesi, 3. katta sağlık hizmet alanı
inşa edilecek.

Türkiye’de Diş Eti Sorunları Alarm Veriyor
Türkiye’de Diş Eti Sorunları Alarm Veriyor
İçeriği Görüntüle

Törende konuşan Mersin Valisi Atilla Toros, hayırseverlik kültürünün kente önemli katkılar sunduğunu belirterek, yatırımı gerçekleştirecek olan Coşkun Doğmuş’a teşekkür etti. Vali Toros, “Eğitim ve sağlık alanında büyük önem verdiğimiz hayırseverlik çalışmalarına bugün bir yenisini daha ekliyoruz. Hayırseverimiz Coşkun Doğmuş Bey, Toros Devlet Hastanesi’ne kısa süre içerisinde poliklinik odaları, yoğun bakım ve anjiyo ünitesinin de içinde bulunduğu sağlık hizmet alanları kazandıracak” dedi.

F176E779 8F31 44C3 A94D 2901E0A69Ecb

Vali Toros, yapılacak yatırımın Mersin’e değer katacağını vurgulayarak, “Bu örnek davranışın ilimizdeki diğer hayırseverlere de ilham vereceğine inanıyorum. Coşkun Doğmuş Bey’e gönülden teşekkür ediyor, yatırımın Akdeniz ilçemize ve Mersin’imize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hayırsever katkısıyla hayata geçirilecek yeni birimlerin tamamlanmasıyla birlikte Toros Devlet Hastanesinin hizmet kapasitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor.

06D616F8 4Bd8 474F Ba1B 581Df3808F07

Yetkililer, çalışmalara kısa sürede başlanacağını bildirdi.

Muhabir: Haber Merkezi