Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacmini artırmayı amaçlayan Türk İhraç Ürünleri Fuarı, 30 Ekim – 1 Kasım 2025 tarihleri arasında Bağdat’ta ziyaretçilerini ağırlıyor.

Ticaret Bakanlığı’nın koordinasyonunda ve Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB) tarafından düzenlenen fuarın açılışı, 30 Ekim’de Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Irak Ticaret Bakanı Etir Davud Selman El-Greyri’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

573881592 1369631365172707 1533389247569891435 N

Fuar, Türk firmalarının ihracat kapasitesini Irak pazarında daha da güçlendirmeyi ve iki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri derinleştirmeyi amaçlıyor. Çeşitli sektörlerden katılımcıların yer aldığı organizasyonda, ziyaretçiler Türk ürünlerinin kalite ve çeşitliliğini yakından inceleme fırsatı buluyor.

Bağdat’taki bu önemli ticaret etkinliği, Türk ihracatçılar için yeni bağlantılar kurma ve bölgedeki iş birliği olanaklarını geliştirme açısından büyük önem taşıyor.

Memur ve Emekliye Ocak Zammı İçin Geri Sayım: Enflasyon Farkı Artıyor
Memur ve Emekliye Ocak Zammı İçin Geri Sayım: Enflasyon Farkı Artıyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi