image Erol Kamalak
Sosyal medya belediyeciliği yapmayın!



Yazı Tarihi : 1.02.2023
 E-Mail :

 

Bazı belediyeler, hizmetleri halkın gözüne sokuyor. Bazıları da şova dönüştürüyor. Görevinizi yapıyorsunuz da abartmanın anlamı yok. 

En çok kızdığım nokta, belediyeler yardım ederken ya da ihtiyaç sahiplerine yemek verirken bol bol fotoğraf çektirilmesi. Maddi durumu olmayan çocuğa yardım edilirken, çocuğun kimliğini ifşa edecek şekilde fotoğraf çekmek doğru bir davranış değil. Çevresindeki yaşıtları tarafından bu olay çocuğun psikolojisine zarar verebilir. O çocuğa yardım ederken sonrasında olacakları ve o psikolojiyi düşünmek gereklidir. 

 

Maddi durumu kötü olan yurttaşa yardım edilirken, kameralar önünde bir şov eşliğinde yapılmaması gerekli. Vatandaşın onurunu zedeledikten sonra yardımın bir anlamı kalmaz. 

 

Bazı belediye meclis üyeleri, belediye başkanlarının bol bol fotoğraflarını paylaşıyor… Fotoğraf paylaşmayın. Halkın sorunun nasıl çözüldüğünü paylaşın…

 

Vatandaş sosyal medyada belediyeye sorunu yazmışsa, sorunun kısa sürede çözüldüğüne dair fotoğraflar paylaşın. 

 

Sosyal medya belediyeciliği yerine, sosyal belediyeciliği “TERCİH EDERSENİZ” halkın gönlünde iktidar olursunuz...

 




 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA