Mahmutlar, Gazipaşa, Eşgilik ve Payallar gibi kesim noktalarını ziyaret eden Özçelik, “Hijyen mi? Tamam. Dini hassasiyet? Eksiksiz. Vatandaş memnuniyeti? Zirvede.” mesajını verdi. Başkan, adeta "kurban keserken bile düzen olur" temalı bir çalışma sergilediklerini ifade etti.
Personel görevinin başında, başkan teftişte
Kesim yerlerindeki incelemeler sırasında bayram boyunca görevde olan belediye personeline de moral desteği veren Başkan Özçelik, bayramlaşmayı da ihmal etmedi: “Siz çalışırken vatandaş huzur buluyor. Bir nevi bayramın gizli kahramanlarısınız” dedi.
Başkan Özçelik konuşmasında şunu vurguladı:
"Vatandaşlarımızın ibadetlerini huzur ve sağlık içinde yerine getirmesi bizim için çok önemliydi. Kesim yerleri sadece kesim yeri değil, bir düzen, bir organizasyon, bir medeniyet göstergesidir."
Yanında tam kadro destek vardı:
Başkan’a ziyareti sırasında CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, yardımcıları Murat Levent Koçak ve Hasan Servet Ünlü, Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak ve müdürler ordusu eşlik etti. Bayram, denetim ve memnuniyet içinde tamamlandı.