Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mersin İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen geleneksel halı saha futbol turnuvasında Mimarlar Odası Mersin Şubesi, üst üste ikinci kez şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı.

Mersin'de meslek odaları arasındaki dayanışmayı ve iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan geleneksel halı saha futbol turnuvası, bu yıl da büyük bir heyecan ve centilmenlik içinde tamamlandı. Turnuvada Mimarlar Odası Mersin Şubesi, üstün performansıyla şampiyonluk ipini bir kez daha göğüsledi.

I M G 20240229 W A0000 1024X512

Başkan Özkan, bu anlamlı başarının yalnızca saha içinde gösterilen performansla sınırlı olmadığını belirterek, “Üst üste kazandığımız bu şampiyonluk, yalnızca sahada gösterilen performansın değil, Mimarlar Odası Mersin Şubesi olarak taşıdığımız birlik ve beraberliğin de bir yansımasıdır. Bizleri destekleyen tüm üyelerimize, meslektaşlarımıza ve saha içinde mücadele eden takımımıza en içten şekilde teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Özkan ayrıca, turnuvanın ruhuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Meslek dayanışmasını güçlendirmeyi, dostluğu pekiştirmeyi ve odalar arası iletişimi artırmayı amaçlayan bu turnuva, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecan ve centilmenlik içinde geçti. Takım ruhu, kararlılık ve özveriyle mücadele eden tüm odalara teşekkür ediyor, fair play ruhuyla sahaya çıkan tüm takımları tebrik ediyorum.”

Anamur’da Caretta Caretta Belediyenin Açtığı Çukura Düştü
Anamur’da Caretta Caretta Belediyenin Açtığı Çukura Düştü
İçeriği Görüntüle

Şampiyonluğu mimarlık camiasına armağan ettiklerini belirten Başkan Özkan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Kazandığımız bu başarıyı, emek veren tüm takım arkadaşlarımıza ve mimarlık camiasına ithaf ediyoruz.”

Whatsapp Image 2025 05 29 At 11.37.49 (1)

Muhabir: Ekin Kırarslan