Haber- Mehmet Çetin

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gerek dev tesisleşme hamlesiyle, gerek uluslararası spor organizasyonlarında elde edilen başarılara gerekse Türk sporunun marka değerinin artış göstermesiyle beraber sporcu yetiştirme alanında da önemli adımlar atıyor.

Gençlik ve Spor İL Müdürlüğünün 79 spor tesisinde faaliyet gösterecek olan spor okullarında,35 farklı branşta, 5-18 yaş grubu 65 bin çocuk ve gence spor eğitimi verilecek.

Bu amaç doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlığının hazırladığı ve uygulamaya koyduğu İl Spor Merkezleri uygulaması, 2013 yılı itibari ile hizmet vermeye başladı. 81 ilde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri'nde başlatılan eğitimlerden, 5 -18 yaş gruplarındaki çocuk ve gençler faydalanabiliyor.

Mersin'den Filistin Çağrısı: "Sessiz Kalmak Zulmü Onaylamaktır"
Mersin'den Filistin Çağrısı: "Sessiz Kalmak Zulmü Onaylamaktır"
İçeriği Görüntüle

Editör: Haber Merkezi